Хостинг

Хостинг е изнајмување простор на сервер кој е поврзан на интернет. Тоа е она што ја прави башата веб-страница достапна во целиот свет. Без хосинг, никој нема да може да ја види вашата веб-страница. Ова се стандардните хостинг пакети што ги нудиме. Доколку имате посебни барања можеме да ви понудиме хостинг пакет прилагоден за вашите потреби.

Каков вид на хостинг ќе изберете многу зависи од вашата веб-страница, колку посетители ќе има (или сакате да има), каков тип на содржини ќе има и во каков вид на технологија е изработена веб-страницата. Ние нудиме хостинг кој генерално ги поддржува сите технологии во кои е изградена веб-страница. Доколку не знаете каков хостинг да изберете ние ви стоиме на располагање за да изберете тоа што е најсоодветно за вашата веб-страница.

Сите хостинг пакети имаат Plesk Panel, поддршка за ASP, ASP.NET i PHP со вклучени бази на податоци (MSSQL и MySQL), FTP конекција и Вебмејл интерфејс. За повеќе детали изберете некои од понудените пакети.