Веб страница со хостинг и домен

Дојдовте на вистинското место затоа што нашиот тим на креирање и развој на Веб технологии ќе ви помогне во подобрување на вашиот бизнис и зголемување на бројот на вашите корисници.

 

 

Со оваа понуда ќе добиете корпоративен Веб кој вклучува:

  1. Двојазична веб страница со CMS
  2. SEO
  3. Поврзување со социјалните мрежи
  4. Интегриран Google Analytics
  5. Веб хостинг (2ГБ)
  6. Регистрација на домен (www.ime.mk)

 

 

 


Цена: 923.00 ден. / месечно