Веб дизајн

Изберете модерен дизајн креиран за вашата област и ќе добијте експресна веб страница. Пакетите се со вклучен хостинг и домен. Уредувањето на содржините од вашата страница ќе биде лесно и брзо и не бара посебни програмерски вештини.

Бејзик Веб

Веб страницата ги содржи следниве елементи:

5 динамични страници (Почетна страна, За нас, Услуги, Продукти, Контакт)
10 веб шаблони (дизајни што можете да ги користите)
Веб Админ пано
SEO оптимизација
Хостинг: 2ГБ простор, 10ГВ сообраќај, 10 e-mail адреси
1 Домаин: регистрација на домен (www.websitename.com или www.website.mk)
24/7 поддршка


Цена: 690.00 ден./месечно

Премиум Веб

Веб страницата ги содржи следниве елементи:

20 диманични страници
1 уникатен дизајн
Веб Админ пано
SEO оптимизација
Хостинг: 5ГБ простор, 20ГВ сообраќај, 30 e-mail адреси
1 Домаин: регистрација на домен (www.websitename.com или www.website.mk)
24/7 поддршка


Цена: 1,800.00 ден./месечно