Get In Touch
8 Udarna Brigada 20b, 1000 Skopje
info@anet.com.mk
Ph: +389 2 3217 815
Work Inquiries
info@anet.com.mk
Ph: +389 2 3217 815
Back

Oferte Speciale

OFERTË SPECIALE // Domain + Hosting + Uebfaqe për vetëm 400 Euro në vit!

Domain

Regjistrim i emrit elektronik (domain) të kompanisë tuaj, me:
.com, net, info, biz, org, etj...

Hosting

Një faqe uebi nuk ekziston online pa një server hostimi. Hapësir në Serverin tonë për uebfaqen tuaj (hosting) për nji vit !

Ueb modern dhe profesional

Dizajn koncepte të uebit të bazuara në kërkesat dhe nevojat tuaja për biznes, të cilat më pas zhvillohen dhe lansohen onlajn.

Total 400

Komplet pakoja për vetëm 400 euro

Na kontaktoni

Mos hezitoni të na kontaktoni në +38978277310,
ose shkruani në info@anet.com.mk

Dizajni i mirë, biznesi i suksesshëm.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy